Doeboek voor docenten

Een praktisch doeboek voor docenten

De afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel leuke tips en trucs verzameld in de trainingen ‘Theatertechnieken van docenten’. Sommige tips ontwikkelden zich bij het toepassen van de technieken, anderen kregen we van docenten uit de training. Uit hun dagelijkse praktijk dus. 

Deelnemers aan de trainingen vragen vaak om een naslagwerk omdat we in de trainingen zoveel bespreken, parallelen trekken met de theaterwereld. Deelnemers geven aan dat ze het fijn vinden alles nog eens na te kunnen lezen. Het praktische doeboek in wording is daar het antwoord op.

Een boek voor elke geïnteresseerde docent

Onze wens is om een boek te maken voor iedere geïnteresseerde docent, dus niet alleen voor deelnemers aan de trainingen. Een niet al te theoretisch boek. Een echt doeboek!

Leuk als kadootje voor de verjaardag van de collega of voor jezelf.

Dit boek komt (volgens planning) in het najaar van 2019 uit. Ben jij geinteresseerd en wil je als eerste horen dat het boek verkrijgbaar is? Laat dan nu je gegevens achter.

JA! Informeer mij als het boek voor docenten te bestellen is!


GEZOCHT: lezerspanelleden

Het boek is bijna af! Voor de finishing touch zoeken we leden voor een lezerspanel. Het lezerspanel geeft feedback en raad om het boek in de best mogelijke vorm af te krijgen.

Lijkt het jou leuk om in het lezerspanel te zitten? Laat het ons direct weten!

We zoeken

10 leden voor het lezerspanel Primair Onderwijs

10 leden voor het lezerspanel Voortgezet Onderwijs/ MBO